Login
Close
Login

Administratief secretarieel medewerker

Other details
Match criteria
Region
 • Utrecht
Education level
 • Secondary vocational education
Hours per week
 • 32 uur

Job description

Opdracht
De gemeente Nieuwegein is op zoek naar een ervaren administratief secretariële ondersteuner om met name het team Openbare orde & veiligheid afdeling Toezicht, Veiligheid & Leefbaarheid tijdelijk te ondersteunen.

In overleg met collega’s bereid je overleggen voor. Je plant de overleggen en verzorgt de verslaglegging van deze bijeenkomsten. Je houdt het overzicht op de administratieve werkzaamheden rond de voortgang en hebt daarbij een signalerende rol richting de teamleiding. Je vult en beheert de informatiesystemen. Daarnaast verzorg je voor het team alle voorkomende administratieve/secretariële werkzaamheden.

Je hebt organisatietalent en ervaring in het notuleren van zowel grote als kleine bijeenkomsten. Je hebt administratieve ervaring en bent in staat om werkprocessen snel te doorgronden. Je bent een kei in het organiseren en notuleren van complexe vergaderingen. Je bent klantgericht en werkt gestructureerd en accuraat. Je bent in staat zelf invulling te geven aan de ondersteuningsbehoefte van de projectleiders/teamleiding. Je hebt bewezen affiniteit met en werkervaring in het beleidsveld ‘veiligheid’.

Requirements

Wat neem je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als administratief secretarieel medewerker;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen een gemeente bij een afdeling veiligheid;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het notuleren bij complexe overleggen in zowel kleine als grote gezelschappen;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het verwerken van informatie in backofficeprogramma’s, zoals PGA-x, CRM, SquitXO.

Company profile

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

De gemeentelijke organisatie is informeel en ambitieus. Met circa 550 medewerkers wordt gewerkt aan een toekomstbestendige en bedrijvige stad. Het prachtige, moderne en lichte Stadshuis staat in het levendige centrum van Nieuwegein met volop winkels in de buurt.

De lijnen in de organisatie zijn kort, er is een informele werksfeer en er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatief. De bedoeling van de organisatie is om bij te dragen aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving. De organisatiefilosofie kent de volgende uitgangspunten:

 • Wij werken vanuit de bedoeling.
 • Wij zijn één organisatie.
 • Wij vertonen eigenaarschap.

Benefits

Sluitingsdatum 1 oktober 2021

Location

Nieuwegein

Publication date

20.08.2021

Contact person

Pinontoan

More information
Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Copyright © 2021 Solveo
Solveo uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.