Portal Solveo
Close
Login

Accountmanager Noord Nederland

Other details
Match criteria
Region
  • Overijssel
Education level
  • Bachelor
Hours per week
  • 36 - 40 hours
  • ,
  • 32 - 40 uur
Job type
  • Office functies
Type of contract
  • Temp
Nieuw

Job description

Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van verhuur- en verkoopomzet in de productgroepen steigers, hangbruginstallaties en hoogwerkers. De klanten zijn met name kleine, middelgrote en grote schilder-, bouw- en onderhoudsbedrijven. Daarbij is het doel om de gestelde omzetdoelstellingen met de daarbij behorende marge doelstellingen te behalen. Al je bezoeken, offertes en orders worden geregistreerd in een CRM systeem. Je signaleert marktontwikkelingen en onderneemt hier actie op..

Requirements

Wie ben jij?

Jij hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of aantoonbare werkervaring. Je bent in staat commercieel te denken en te handelen maar belangrijker is dat je dit zou willen leren. Resultaat- en klantgericht, daadkrachtig, proactief en vasthoudendheid bij een (mogelijke) nieuwe opdracht. Daarnaast is het belangrijk dat je netjes en systematisch werkt en ben je computervaardig voor het accuraat verwerken van gegevens. Doordat je alleen op weg bent is het ook belangrijk dat je een zelfstandige werker bent met duidelijk, eigen initiatief en ben je besluitvaardig, creatief en denk je in oplossingen.

Wat wordt er geboden?

Een marktconform salaris met een mooie bonusregeling. Verder krijg je een laptop, smartphone en een leaseauto tot je beschikking en zijn er allerlei mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Je krijgt 28 vakantiedagen, met de mogelijkheid om daar 32 van te maken. Uiteraard zijn er ook bedrijfsfeesten en vrijdagmiddagborrels om samen te ontspannen.

Company profile

De organisatie is dé specialist in werken op hoogte. Door het brede aanbod van klim- en toegangsmateriaal kunnen zij klanten altijd de meest efficiënte oplossing bieden. En altijd met een eerlijk advies over het aanschaffen en huren van het benodigde materiaal. Met 6 regionale vestigingen zijn zij altijd in de buurt. Voor ieder project, groot of klein, bepalen ze samen met de klant de beste manier om werkplekken toegankelijk te maken. Is standaard materiaal niet mogelijk dan hebben zij ook deskundigheid in huis voor het ontwerpen van specifieke oplossingen voor werken op hoogte.

Benefits

Sluitingsdatum 30 april 2023

Location

Zwolle

Publication date

03.02.2023

Contact person

Pinontoan

Accountmanager Noord Nederland
More information
Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Copyright © 2023 Solveo
Solveo uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.