Portal Solveo
Close
Inloggen

Tips ter voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek

Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Geweldig! Dan krijg je de kans om jezelf te presenteren en kennis te maken met je eventuele nieuwe werkgever. Dé kans dus om jezelf te laten zien en aan te tonen dat jij de aangewezen persoon bent voor de job. Een goede voorbereiding helpt daar enorm bij. Bij Solveo helpen wij je graag persoonlijk en via onderstaande video's op weg met tips en adviezen zodat jij helemaal klaar bent voor het sollicitatiegesprek. Heel veel Succes alvast!

Introductievideo op sollicitatiegesprek

Hoe kun je je nou goed voorbereiden voor een sollicitatiegesprek? In de volgende video vertellen wij hoe jij je kan voorbereiden, hoe je impact kan maken tijdens je eerste kennismaking en hoe je slim vragen kan stellen en beantwoorden. Kijk maar snel!

Optimaal voorbereiden voor het gesprek

Een goede voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek bepaalt een groot deel van je succes. Het zorgt voor een professionele, geïnteresseerde indruk en het helpt om je zenuwen in bedwang te houden. Deze en meer tips delen we graag in onderstaande video, zodat jij goed voorbereid op gesprek komt bij onze opdrachtgevers.

Impact maken tijdens het gesprek

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken... en een negatieve indruk blijft veel langer hangen dan een positieve! In deze video helpen we je op weg om een goede eerste indruk achter te laten. Voordat we met de tips beginnen krijg je eerst een aantal basisbeginselen die helpen bij een goede mindset.

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.