Portal Solveo
Close
Inloggen

Inzet op tijdelijke basis of permanent

Detacheren en uitzenden

Heb je voor bepaalde tijd personeel nog? Of zoek je een nieuwe medewerker en wil je eerst een periode kijken of er van beiden kanten een goede match is? Dan is detacheren of uitzenden een goede en passende oplossing en kan je een beroep doen op Solveo. Je betaalt een vast all-in uurtarief voor de flexmedewerker, Solveo regelt de rest. 

Werving & selectie

(Snel) op zoek naar nieuw talent voor een vaste positie binnen jouw organisatie? Dan is werving en selectie de oplossing! Als werving en selectie bureau ondersteunen wij jou om exact de juiste match te vinden voor je vacature(s). Wij werken op basis van no cure, no pay. Maak gebruik van onze recruitmentskills en tools om het beste talent te werven voor ieder vakgebied. De door ons geselecteerde kandidaat neem je vervolgens direct zelf in dienst. 

Meld je vacature online bij ons aan

Solveo helpt werkgevers graag bij het vinden van nieuw talent. Registreer je vacature eenvoudig en snel online en binnen 24 uur neemt een medewerker van Solveo contact op om de haalbaarheid te bespreken, of om direct een passende kandidaat voor te stellen.

Online uw vacature registreren

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.