Login
Close
Inloggen

W&S en Detacheren

W&S en Detacheren via Solveo

Via moderne en digitale, tools werven & selecteren wij kandidaten om deze organisatie-breed ter beschikking te stellen. Door middel van persoonlijke aandacht en eigenaarschap van onze consultants creëren wij de beste match en krijg je van ons de meest geschikte kandidaat voor jouw vaste of tijdelijke vacature.

Werven & selecteren van kandidaten
Solveo werft en selecteert medewerkers op MBO+, HBO en WO niveau. Van starters tot zeer ervaren professionals. Wij doen dit op basis van interim posities, reguliere detacheringen en vaste functies.

Detacheren op basis van interim en permanente inzet van professionals
Wanneer je tijdelijk de inzet nodig hebt van goed opgeleide en ervaren professionals, dan kan detacheren een oplossing zijn en kunt u een beroep doen op Solveo. Wij ondersteunen u bij uw interim of permanente vraag. Gedurende een detachering is het van belang dat een kandidaat de juiste deskundigheid met zich meebrengt en uitstekend aansluit bij uw bedrijfscultuur. Onze manier van selecteren is gericht op een kwalitatief goede match tussen uw vraag en ons aanbod van professionals.
Tijdens de detacheringsperiode borgen wij door middel van ons HR begeleidingsproces de door ons geleverde kwaliteit. Indien de opdrachtgever en gedetacheerde medewerker aangeven de detachering om te willen zetten naar een vast dienstverband, dan kan dat en zoeken wij samen naar de beste manier.

Copyright © 2021 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.