Portal Solveo
Close
Inloggen

RPO

Recruitment Process Outsourcing

Als organisatie stel je hoge eisen aan het recruiten van nieuw talent en ervaren medewerkers die direct vast bij je in dienst komen. Bij Solveo begrijpen wij dat. Ons team van corporate recruiters zet jou als klant centraal. Samen bouwen wij dedicated aan je werkgeversmerk en creëren een nieuw recruitment en hiring proces, passend bij je vraag nu en in de toekomst. 

Met onze RPO dienstverlening ben je in staat je employer branding te versterken en een duurzame efficiente recruitmentstrategie te voeren. Samen vergroten en verbeteren wij de controle op en daarmee het resultaat van je totale recruitment inspanningen.

 

Waarom RPO via Solveo?

  • Flexibel uitbreiden van je (corporate) recruitmentcapaciteit zonder tussenkomt van een uitzendbureau of detacheringsbureau
  • Een dedicated Recruiter die proactief en vanuit jouw organisatie voor jou werft
  • Kosteloos gebruik van onze ATE tool en aanvullende tools
  • Verlaag je kosten voor recruitment en HR en verlaag je time to hire aanzienlijk door middel van een kwalitiever recruitmentproces
  • Kandidaten komen direct bij jou in dienst

Om tijdig bij te sturen in het recruitmentproces is data noodzakelijk. Onze tooling zorgt voor acurate real time data en stuurinformatie. Op deze wijze kunnen we snel en eenvoudig bijsturen en zo de beste resultaten garanderen.

 

Daag ons uit! Wij gaan graag met je in gesprek over onze RPO oplossing

Wil je meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek over onze RPO oplossing? Daag ons uit en neem contact op met onze Business line manager Recruitment Solutions, Bardo Knapen, via telefoonnummer 0570 200 222 of laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een oriënterend gesprek. 

Neem contact met ons op

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.