Login
Close
Inloggen

HR services

Advies bij complexe HR vraagstukken

Werkgevers hebben vaak hun handen vol aan de dagelijkse business. Je zit daarom niet altijd te wachten op administratieve taken en wil je niet druk maken over werkgeversrisico's op het gebied van personeel. Solveo kan je hierin ondersteunen. We denken graag me je mee en kunnen verschillende oplossingen bieden voor jouw HR vraagstukken.
 

Loopbaanadvies en coaching
Eén van onze HR service oplossingen is loopbaanadvies en coaching. Solveo ondersteunt medewerkers bij het opnieuw formuleren van ambities, competenties en vaardigheden. Deze elementen worden gekoppeld aan de actuele mogelijkheden en ons grote netwerk. Door professionele coaching van onze adviseurs creëren wij een veilige omgeving om aan duurzame inzetbaarheid te werken en op zoek te gaan naar een volgende loopbaanfase.

Maatwerktrajecten:
Loopbaanbegeleiding geeft controle op continuïteit. Een medewerker wil ervaren dat hij gesteund en serieus genomen wordt. Door professionele coaching van een loopbaanadviseur van Solveo creëren wij deze veilige omgeving. Want loopbaanadvies betekent maatwerk, voor het individu als mede voor de organisatie. De loopbaanadviseurs die voor Solveo werken hebben jarenlange ervaring in het testen, coaching, begeleiden en bemiddelen van kandidaten.

Onze employability dienstverlening op een rij:

  • Loopbaanadvies en loopbaancoaching
  • Duurzaaminzetbaarheid en ontwikkeladvies
  • TMA talent en motivatie analyses
Copyright © 2021 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.