Login
Close
Inloggen

Interim bemiddeling via Solveo

Solveo maakt werken op interim basis mogelijk

Solveo biedt online een grote marktplaats met uitdagende opdrachten. Zo brengen wij vraag en aanbod snel bij elkaar. Via onze marktplaats met actuele interim opdrachten kun jij als professional rechtstreeks actuele openstaande opdrachten van aansprekende opdrachtgevers vinden en hierover direct schakelen met onze adviseurs van Solveo Interim. Transparant en zonder overbodige extra schakels. Zo houden wij de kosten laag.

Jij bepaalt zelf hoe jij je presenteert, welk tarief je hanteert en voor welke opdrachten jij jezelf aanbiedt. Natuurlijk helpen wij jou waar wij kunnen. Ons dedicated team van Solveo Interim zorgt o.a. voor een professionele aanbieding, begeleiding tijdens de procedure en ondersteuning tijdens je lopende opdracht. Bovendien werk jij gewoon onder je eigen naam en behoud jij je eigen identiteit. Je bent tenslotte niet voor niets zelfstandig geworden! Voor vragen en advies kun je altijd bij ons terecht!
 

Interim opdrachten vinden en onderbrengen bij Solveo

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht? Solveo biedt jou toegang tot ruim 150 aansprekende opdrachtgevers.

Bekijk onze interim opdrachten 

Filter op soort dienstverband: 'ZZP/ Interim
Of maak direct eenvoudig je eigen 'job search agent' aan, zodat je automatisch updates ontvangt over nieuwe passende opdrachten!


Snel en eenvoudig online een profiel aanmaken
Staat er een mooie opdracht tussen die jou aanspreekt? Geweldig! Registreren doe jij eenvoudig, snel en kosteloos via onze online portal. Binnen 24 uur word je door ons gebeld voor een (online) kennismaking en starten wij jouw aanbieding op. 

Maak nu online je profiel aan

Solveo inschakelen als tussenpartij? Meld je opdracht bij ons aan
Heb jij zelf een opdracht gevonden via je netwerk en wil jij ons inschakelen als tussenpartij? Dat kan! Neem contact met ons op via: 0570 200 222 of meld je opdracht vrijblijvend bij ons aan.

Registreer je opdracht
 

Solveo ontzorgt interimmers. Wij staan voor jou klaar

Solveo staat voor een persoonlijke aanpak. Wij investeren veel tijd en aandacht in de relatie met onze opdrachtgevers, maar vinden het net zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou! Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is jouw commerciele verlengstuk binnen Solveo. Jij kunt bij hen terecht met al jouw vragen. Bovendien helpen ze jou graag met het vinden en de aanbieding op een nieuwe opdracht. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal wordt benut, handelen wij snel en zorgvuldig jouw contract af en betalen we jouw facturen conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Bij Solveo sta jij centraal en samen zorgen wij dat het werkt!

Minder schakels, meer resultaat

Hoe meer schakels er tussen jou en de opdrachtgever zitten, hoe hoger vaak het uurtarief wordt voor de opdrachtgever, en hoe lager voor jou als interimmer. Solveo houdt het liever transparant en met korte lijnen. Wij doen op een open manier zaken en houden het graag persoonlijk. Veel beter voor onze verstandshouding en voor jouw concurrentiepositie en rendement. 
Copyright © 2022 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.