Portal Solveo
Close
Inloggen

Solveo Professionals

Solveo Professionals daagt uit, ontzorgt en verbindt

Als ambitieuze Professional kun jij bij en voor Solveo Professionals het verschil maken bij aansprekende top opdrachtgevers. 

Solveo Professionals biedt een divers en breed aanbod aan uitdagende banen voor ervaren Professionals. Ook zijn wij altijd op zoek en komen graag in contact met jonge ambitieuze talenten met een HBO of WO achtergrond.

Wil jij op interim detacheringsbasis via Solveo werken en verder bouwen aan jouw carriére door bij verschillende opdrachtgevers zaken in beweging brengen op basis van jouw ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid?  Ga dan nu de uitdaging aan en verbind je aan Solveo Professionals. 

Check alle vacatures en solliciteer direct

 

Waar wacht je op... Meld je aan en kom binnen 24 uur in contact met één van onze recruiters

Professional worden bij Solveo? Geweldig! De koffie staat klaat. Maak snel en eenvoudig online je profiel aan via onze online portal. Binnen 24 uur word je door ons gebeld voor een (online) kennismakingsgesprek.

Maak nu online je profiel aan

 

Goede arbeidsvoorwaarden en een persoonlijke en vertrouwde aanpak

Solveo Professionals biedt zekerheid, door middel van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid en compleet pakket aan uitstekende arbeidsvoorwaarden. Solveo Professionals staat ook voor een persoonlijke aanpak. Wij investeren veel tijd en aandacht in de relatie met onze Professionals! Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is jouw commerciele verlengstuk binnen Solveo. Jij kunt bij hen terecht met al jouw vragen. Bovendien stemmen ze continu met jou af wat jouw ambities zijn en hoe jouw ontwikkeling vorm krijgt. Op basis van deze informatie creëren ze de perfecte vervolgopdracht zodat je via Solveo Professionals continu wordt uitgedaagd. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal wordt benut. Bij Solveo sta jij centraal en samen zorgen wij dat het werkt!

Copyright © 2022 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.