Portal Solveo
Close
Inloggen

Bemiddeling op interim basis

Interim bemiddeling voor ZZP-ers en Professionals

Als ambitieuze ZZP-er of Professional kun jij bij en voor Solveo het verschil maken bij aansprekende top opdrachtgevers. 

Solveo biedt een divers en breed aanbod aan uitdagende interim banen voor ZZP-ers en of ervaren Professionals. Ook zijn wij altijd op zoek en komen graag in contact met jonge ambitieuze talenten met een HBO of WO achtergrond.

Wil jij op interim basis via Solveo werken en verder bouwen aan jouw carriére door bij verschillende opdrachtgevers zaken in beweging te brengen op basis van jouw ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid?  Ga dan nu de uitdaging aan en en start met een uitdagende interim klus via Solveo. 

Check alle vacatures en solliciteer direct

 

Waar wacht je op... Meld je aan en kom binnen 24 uur in contact met één van onze recruiters

Op interim basis als ZZP-er of Professional werken via Solveo bij interessante, aansprekende opdrachtgevers? Geweldig! De koffie staat klaat. Maak snel en eenvoudig online je profiel aan via onze online portal. Binnen 24 uur word je door ons gebeld voor een (online) kennismakingsgesprek en om alvast onze interim opdrachten door te spreken om te kijken of er iets bij zit wat jou direct aanspreekt.

Maak nu online je profiel aan

 

Goede arbeidsvoorwaarden en een persoonlijke en vertrouwde aanpak

Een interim opdracht is tijdelijk, toch biedt Solveo jou zekerheid! Die zekerheid garanderen wij doormiddel van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd, of doordat we zaken contractueel goed vastleggen en aan de voorkant al uitzoeken voor jou. Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid en compleet pakket aan uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. Solveo staat ook voor een persoonlijke aanpak. Wij investeren veel tijd en aandacht in de relatie met onze employees! Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is jouw commerciele en HR verlengstuk binnen Solveo. Jij kunt bij hen terecht met al jouw vragen. Bovendien stemmen ze continu met jou af wat jouw ambities zijn en hoe jouw ontwikkeling vorm krijgt. Op basis van deze informatie creëren ze de perfecte vervolgopdracht zodat je via Solveo continu wordt uitgedaagd. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kennis en kunde optimaal wordt benut. Bij Solveo sta jij centraal en samen zorgen wij dat het werkt!

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.