Portal Solveo
Close
Inloggen

Inhouse detacheringsdesk

Solveo inhouse detacheringsdesk

De Solveo inhouse detacheringsdesk komt tegemoet aan de behoefte van klanten om hun vaste populatie flexibeler in te zetten via externe detacheringen.

Solveo richt, exclusief voor iedere klant, een (inhouse) detacheringsdesk in. De Solveo detacheringsdesk is gespecialiseerd in het in kaart brengen van aanvragen passend bij jouw specifieke populatie medewerkers. De Solveo detacheringsdesk bouwt speciaal voor iedere klant een intern jobboard met een continu aanbod aan werk. Zit er een interessante opdracht tussen voor je medewerkers, dan organiseren onze adviseurs van de detacheringsdesk vervolgens het voorstelproces en dragen op deze wijze bij aan het realiseren van de match. Onze processen stemmen wij volledig af op de specifieke behoeften van de klant. 

De inhouse detacheringsdesk van Solveo creëert flexibiliteit en mobiliteit binnen uw vaste populatie medewerkers met als doel een verbeterde productiviteit en kostenbesparingen.

Fieldmanagement en contractmanagement als een service
Desgewenst kunnen wij ook een rol van betekenis spelen in het field- en contractmanagement van de extern gedetacheerde medewerkers. Hierover gaan wij graag in gesprek.

 

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.