Login
Close
Inloggen

Inhouse detacheringsdesk

Solveo inhouse detacheringsdesk

De Solveo inhouse detacheringsdesk komt tegemoet aan de behoefte van klanten om hun vaste populatie flexibeler in te zetten via externe detacheringen.

Solveo richt exclusief voor iedere klant op locatie een inhouse detacheringsdesk in. Solveo inhouse is gespecialiseerd in het in kaart brengen van aanvragen passend bij uw doelgroep. Vervolgens organiseren wij het voorstelproces en dragen wij bij aan het realiseren van de match. Onze processen stemmen wij volledig af op de specifieke behoeften van de klant. Desgewenst kunnen onze inhouse adviseurs ook advies geven op het gebied van strategisch personeelsplanning.

Door middel van slimme digitale tooling en het HR begeleidingsproces van Solveo kunnen wij ook een rol van betekenis spelen in het field- en contractmanagement van deze extern gedetacheerde medewerkers. Hierover gaan wij graag in gesprek.
De inhouse detacheringsdesk van Solveo creëert flexibiliteit en mobiliteit binnen uw vaste populatie met als doel een verbeterde productiviteit en kostenbesparingen.

Copyright © 2021 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.