Portal Solveo
Close
Inloggen

HR services

Advies bij complexe HR vraagstukken

Werkgevers hebben vaak hun handen vol aan de dagelijkse business. Je zit daarom niet altijd te wachten op administratieve taken en wil je niet druk maken over werkgeversrisico's op het gebied van personeel. Solveo kan je hierin ondersteunen. We denken graag me je mee en kunnen verschillende oplossingen bieden voor jouw HR vraagstukken.

Onze HR services op een rij:

  • HR Consultancy;
  • Loopbaanadvies en loopbaancoaching;
  • Duurzaaminzetbaarheid en ontwikkeladvies;
  • Talentmanagement en motivatie-analyses middels vragenlijsten en assessments.
     

Loopbaanadvies en coaching

Solveo ondersteunt medewerkers bij het opnieuw formuleren van ambities, competenties en vaardigheden via loopbaanadvies en -coaching. Deze elementen worden gekoppeld aan de actuele mogelijkheden en ons grote netwerk. Door professionele coaching van onze adviseurs creëren wij een veilige omgeving om aan duurzame inzetbaarheid te werken en op zoek te gaan naar een volgende loopbaanfase.

Maatwerktrajecten
Loopbaanbegeleiding geeft controle op continuïteit. Een medewerker wil ervaren dat hij gesteund en serieus genomen wordt. Door professionele coaching van een loopbaanadviseur van Solveo creëren wij deze veilige omgeving. Want loopbaanadvies betekent maatwerk, voor het individu als mede voor de organisatie. De loopbaanadviseurs die voor Solveo werken hebben jarenlange ervaring in het testen, coaching, begeleiden en bemiddelen van kandidaten.

Testen en ontwikkelen via TMA

Solveo is TMA gecertificeerd. Wij bieden uitgebreide TMA Analyses en rapportages waarmee wij drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten, competentieniveau en beroepsinteresses van kandidaten en medewerkers makkelijk en overzichtelijk in kaart brengen.

Een prettig startpunt met duidelijke stip aan de horizon
Onze TMA analyses geven inzicht en zijn een betrouwbaar startpunt voor de verdere ontwikkeling en coaching. Via onze dashboards en rapportages geven onze adviseurs kandidaten en medewerkers individueel, alsmede in teamverband, terugkoppeling. Vervolgens starten wij desgewenst een persoonlijk coachingstraject om te ondersteunen op het gebied van ontwikkeling en mobiliteits van medewerkers.

Ontwikkeltrajecten via Solveo zijn vertrouwd, to the point, zorgvuldig en altijd persoonlijk.

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.