Login
Close
Inloggen

Solveo

Onze visie

De wereld van werk is constant in beweging. Talentvolle en ervaren professionals willen niet een leven lang voor één werkgever werken. Werkgevers willen op hun beurt een grotere flexibele personeelsschil. Continu worden uitgedaagd, blijven leren en ontwikkelen en het hebben van meerdere opdrachtgevers is essentieel voor talenten en professionals. Organisaties willen flexibiliteit, nu en in de toekomst en kennis wanneer vereist inhuren. Solveo organiseert dit.

Solveo staat voor het denken in oplossingen, een groot netwerk en de mooiste opdrachten. Professionaliteit en kwaliteit zijn typerende kenmerken voor ons. Onze talenten en professionals staan centraal, dit in combinatie met de wensen van onze opdrachtgevers maakt dat wij als resultaat de beste oplossing kunnen garanderen. Wij bieden flexibiliteit met voldoende zekerheid.

Bij onze talenten en professionals besteden we veel aandacht en tijd aan hun ontwikkeling en ambities. Doel is een duurzame relatie en inzetbaarheid te creëren waarbij werkgeluk bovenaan staat.

Onze ambitie

Solveo brengt talenten en organisaties samen. Bij ons staat de mens centraal. Wij denken in kansen en hebben altijd een oplossing. Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die ene nieuwe medewerker. Bij Solveo willen we weten wie jij bent, wat jou drijft, waar jij gelukkig van wordt en waarvan jij droomt. Samen ondernemen wij de volgende stap. Medewerkers presteren en ontwikkelen het best wanneer ze in hun kracht staan, vitaal en gemotiveerd zijn en uitgedaagd worden in hun werk. Solveo creëert en stimuleert dit voor onze talenten, professionals en opdrachtgevers. Het is onze passie om te werken aan het ontdekken, verzilveren en vergroten van talent.

Solveo is onderdeel van Movares Group

Solveo maakt onderdeel uit van Movares Group, een gerenommeerd advies en ingenieursbureau die oplossingen en adviezen biedt in de infrastructuur en mobiliteit.
Vanuit een toenemende vraag naar tijdelijke professionals op hoger niveau en vanuit strategisch oogpunt stelt Movares via Solveo medewerkers ter beschikking met jarenlange ervaring in de projectenwereld. De kennis en kunde vanuit Movares Nederland is daarmee op interim basis beschikbaar voor opdrachtgevers. Wilt u gebruik maken van het netwerk en de expertise van een professional van Movares Nederland? Contact ons en wij zetten het op!

Copyright © 2021 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.