Login
Close
Inloggen

Onze visie

De wereld van werk is constant in beweging. talentvolle en ervaren professionals willen niet een leven lang voor één werkgever werken. werkgevers willen op hun beurt een grotere flexibele personeelsschil. Continu worden uitgedaagd, blijven leren en ontwikkelen en het hebben van meerdere opdrachtgevers is essentieel voor professionals. Organisaties willen flexibiliteit, nu en in de toekomst en kennis wanneer vereist inhuren. Solveo organiseert dit.

Solveo staat voor continu verbinding, een groot netwerk en de mooiste opdrachten. Professionaliteit en kwaliteit zijn typerende kenmerken voor ons. Onze interim professionals staan centraal, dit in combinatie met de wensen van onze opdrachtgevers maakt dat wij als resultaat de beste oplossing kunnen garanderen. Wij bieden flexibiliteit met voldoende zekerheid.

Bij onze interim professionals besteden we veel aandacht en tijd aan hun ontwikkeling en ambities. Doel is een duurzame relatie en inzetbaarheid te creëren waarbij eigenaarschap vanuit de professional gevraagd wordt.

Onze ambitie

Het is de ambitie van Solveo om interim professionals te laten (her)ontdekken waar hun kracht ligt, wat men leuk vindt en waarvan ze intrinsiek gemotiveerd raken. Solveo is overtuigd dat iedereen een uniek talent heeft. Medewerkers presteren het best wanneer ze in hun kracht staan, vitaal en gemotiveerd zijn en uitgedaagd worden in hun functie. Samen met onze professionals willen wij deze talenten ontdekken, verzilveren en vergroten.

Solveo is onderdeel van Movares Group

Solveo maakt onderdeel uit van Movares Group, een gerenommeerd advies en ingenieursbureau die oplossingen en adviezen biedt in de infrastructuur en mobiliteit.
Vanuit een toenemende vraag naar tijdelijke professionals op hoger niveau en vanuit strategisch oogpunt stelt Movares via Solveo medewerkers ter beschikking met jarenlange ervaring in de projectenwereld. De kennis en kunde vanuit Movares Nederland is daarmee op interim basis beschikbaar voor opdrachtgevers. Wilt u gebruik maken van het netwerk en de expertise van een professional van Movares Nederland, Contact ons en wij zetten het op!

Copyright © 2020 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.