Login
Close
Inloggen

Opdrachtgevers

Hoe creëren wij de beste match voor opdrachtgevers

 

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk aan kandidaten. Zowel passief als actief werkzoekenden melden zich bij ons aan. Door uw vacature goed te bespreken en te doorgronden maken wij al een eerste selectie uit onze kandidaten database. Komt hier toch niet de juiste kandidaat uit naar voren, dan zoeken wij verder en recruiten uw ideale kandidaat online.

Kwaliteit en duurzame inzetbaarheid is een absolute vereiste bij Solveo. Om welke functie of arbeidsduur het ook gaat, onze professionals worden vooraf geselecteerd op basis van hun (werk)ervaring, competenties, persoonlijke eigenschappen en drijfveren. Vanuit onze HR begeleidingsmethode onderhouden wij frequent en intensief contact met onze professional en met u als opdrachtgever. Op deze wijze blijven we aangesloten en betrokken.

Mocht het nodig zijn, coachen en trainen wij onze professionals in vakgerichte of sociale vaardigheden zodat ze blijven voldoen aan de eisen die u aan hen stelt en garanderen wij de beste match.
Werken met Solveo is het bouwen aan een duurzame relatie en vertrouwensband. Dat vertrouwen leidt tot kwaliteit en tevredenheid bij onze professionals en onze opdrachtgevers.

Copyright © 2020 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.