Portal Solveo
Close
Inloggen

Op zoek naar nieuw talent?

Solveo creëert de beste match voor opdrachtgevers

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling hebben wij een groot netwerk aan talenten. Zowel passief als actief werkzoekenden melden zich bij ons aan. Door je vacature goed te bespreken en te doorgronden maken wij al een eerste selectie uit onze database. Komt hier toch niet de juiste kandidaat uit naar voren, dan zoeken wij verder en recruiten uw ideale kandidaat online.

Kwaliteit en duurzame inzetbaarheid is een absolute vereiste bij Solveo. Om welke functie of arbeidsduur het ook gaat, onze kandidaten worden vooraf geselecteerd op basis van hun (werk)ervaring, competenties, persoonlijke eigenschappen en drijfveren. Vanuit onze HR begeleidingsmethode onderhouden wij frequent en intensief contact met de employee en met jou als opdrachtgever. Op deze wijze blijven we aangesloten en betrokken.

Mocht het nodig zijn, coachen en trainen wij onze employees in vakgerichte of sociale vaardigheden zodat ze blijven voldoen aan de eisen die jij als opdrachtgever aan hen stelt en garanderen wij de beste match. Werken met Solveo is het bouwen aan een duurzame relatie en vertrouwensband. Dat vertrouwen leidt tot kwaliteit en tevredenheid bij onze kandidaten, employees en onze opdrachtgevers.

Online alvast uw vacature bij ons registreren? Dat kan snel en eenvoudig via onze online vacature melder. 

Online uw vacature registreren

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.