Login
Close
Connexion

Servicedesk Medewerker

Autres détails
Critères de matching
Locatie
 • Zuid-Holland
Niveau d'étude
 • MBO
Heures par semaines
 • 36 uur
Secteur
 • Automatisering/IT/Internet
Nieuw

Functie omschrijving

Als Servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die IT-problemen ervaren. Denk hierbij aan problemen met software, documenten, printers of mobiele apparaten. Je registreert en prioriteert de incidenten in een Service Management Systeem (TOPdesk). In eerste instantie probeer je het incident zelf op te lossen. Als dat niet lukt dan zet je de melding door naar een van je gespecialiseerde collega’s waarbij je de gebruiker informeert over de voortgang. Je zorgt er te allen tijde voor dat de eindgebruiker zo snel mogelijk weer zorgeloos aan de slag kan. Deze werkzaamheden voer je uit telefonisch of aan de balie op locatie. Ongeacht het probleem weet jij altijd het hoofd koel te houden en klant- en servicegericht te blijven.

Functie eisen

Wat neem je mee

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding niveau 4 in ICT richting;
 • Je bent in het bezit van een geldige ITIL-certificering;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van ICT Servicedeskmedewerker;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de volgende systemen: Active Directory, Exchange, Office (365), Windows 10 en Topdesk.

Verder beschik je over de volgende competenties

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gebrand op het leveren van een hoog serviceniveau en je stelt de eindgebruiker altijd centraal;
 • Je hebt een ambitieus karakter, bent flexibel en analytisch ingesteld.

Bedrijfsprofiel

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. Een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Er wordt gestuurd op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.

Taakveld
Onder het taakveld Informatievoorziening en Automatisering (I&A) valt naast Frontoffice, Backoffice, I-advies het team Applicatiemanagement (AM). Bij de Frontoffice kan men met vragen en problemen terecht over hun werkplek en de automatisering. De complexere automatiseringsvragen en –problemen pakt de backoffice op. De backoffice beheert en verbetert ook onze ICT-infrastructuur. Het informatiebeleid en –management binnen de organisatie wordt ontwikkeld en bewaakt door onze informatie-, proces- en DIV-adviseurs, de ICT-architect en de projectportfolio manager. Naast de ICT voor de gemeente Westland verzorgt team I&A ook de ICT voor de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Midden Delfland. De gemeenten hebben hun eigen ICT-omgeving welke in de toekomst zoveel mogelijk geconsolideerd zal worden

Sluitingsdatum

Sluitingsdatum 1 oktober 2021

Lieu

Gemeente Westland

Date de publication

18.08.2021

Personne à contacter

Pinontoan

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Copyright © 2021 Solveo   |  S'inscrire   |  Mot de passe oublié
Solveo utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.