Portal Solveo
Close
Connexion

Allround medewerker VodafoneZiggo

Autres détails
Critères de matching
Locatie
 • Overijssel
Type d'offre
 • Office functies
Nieuw

Wat ga je precies doen?

Vind jij het leuk om te werken in een uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is en je zelf inspraak hebt in hoe je dat in kan vullen? Kijk dan snel verder!

Bij VodafoneZiggo zijn wij op zoek naar allround medewerkers die door heel Nederland in contact willen komen met klanten.
Er lopen veel verschillende projecten en jij kunt aan de slag voor één of meerdere projecten! Wil je het combineren? Wij denken graag met je mee! Jij bent in de lead!

Wat zijn de verschillende projecten?

 1. Accountmanagement: Je bezoekt op afspraak bestaande klanten om problemen over internet, tv en telefonie op te lossen. Je adviseert klanten over alle producten en je geeft veel informatie over de diensten die VodafoneZiggo te bieden heeft.
 2. Marktbeleving: Om klanten goed te kunnen bedienen is het creëren van de marktbeleving heel belangrijk. Een spelletje hier, potje voetbal daar of iets anders creatief. Je producten neem je mee naar de klanten zodat je het goed kan laten zien, kan informeren en kan adviseren. Daarnaast doe je dit altijd op een hele leuke, creatieve en interactieve manier! Service is de basis, sales is erg mooi meegenomen (ook voor jezelf.. :-).
 3. Op locatie: Hierbij ga je potentiële klanten bezoeken om jouw eigen campagnes onder de aandacht te brengen. Hierbij kan jouw enthousiasme je heel goed verder helpen. Het gaat erom dat je klanten gaan enthousiasmeren door leuke gesprekken te voeren, te informeren, te adviseren en misschien.... wordt het wel een nieuwe klant!

Alle projecten lopen door heel Nederland. Je bent zelf dan ook altijd lekker onderweg met je collega's. De ene dag sta je in de buurt van Tilburg, de dag daarna in Amsterdam en de andere dag in het prachtige Twente. Soms zelfs op super gave festivals! Geen dag is hetzelfde! Oh en... reisuren krijg je gewoon doorbetaald!!

Wie ben jij?

Ben jij die enthousiasteling die graag mee denkt en ben je oprecht geïnteresseerd in je klanten? Jij bent namelijk iemand die blij wordt van het voeren van leuke gesprekken. Ben je daarnaast gedreven, commercieel en nieuwsgierig? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in sales en gesprekstechnieken? Ook dat kan! Dan zoeken wij jou!

Verder:

 • Heb je een rijbewijs (pré);
 • Woon je in de buurt van Zwolle;
 • Heb je minimaal een MBO diploma;
 • En ben je voor minimaal 24 uur beschikbaar?

De organisatie

Deze opdrachtgever is er één met lef. Het is een ondernemende, groeiende organisatie waarbij er heel hard wordt gewerkt maar er altijd ook ruimte is voor gezelligheid! Zo worden er uitjes georganiseerd en vrijmibo's!

En niet onbelangrijk: ze hebben tafelvoetbal, een gameroom en een dartbord. Zo kun je echt even genieten en stoom afblazen in de pauzes. Durf jij je nieuwe collega's uit te dagen voor een potje?

Goed om te weten:

 • Successen worden altijd gevierd;
 • Goed verdienen: 16 jaar - € 6,50, 17 en 18 - €7,50, 19 en 20 - €9,50 en 21+ €11,50;
 • Wij bieden uitstekende (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden, werken en leren gaan altijd hand in hand;
 • Wij bieden je veel vrijheid tijdens het werken;
 • Ze zijn open van maandag tot zaterdag en de uren zijn flexibel;
 • De openingstijdens zijn van maandag tot vrijdag van 09:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00 uur;
 • Je plant je eigen rooster in!

Daarnaast wordt er echt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het leren van unieke vaardigheden in combinatie met werkplezier staat centraal. Je krijgt de kans om jouw beste kwaliteiten verder te ontwikkelen. Zo begin je in de 1e werkweek met een 4-daagse training. En ook dat, wordt gewoon doorbetaald!

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

Lieu

Zwolle

Date de publication

05.05.2022

Personne à contacter

Lammerts van Bueren - Dappers

Allround medewerker VodafoneZiggo
Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Copyright © 2022 Solveo   |  S'inscrire   |  Mot de passe oublié
Solveo utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.