Login
Close
Connexion

Administratief secretarieel medewerker

Autres détails
Critères de matching
Locatie
 • Utrecht
Niveau d'étude
 • MBO
Heures par semaines
 • 32 uur

Functie omschrijving

Opdracht
De gemeente Nieuwegein is op zoek naar een ervaren administratief secretariële ondersteuner om met name het team Openbare orde & veiligheid afdeling Toezicht, Veiligheid & Leefbaarheid tijdelijk te ondersteunen.

In overleg met collega’s bereid je overleggen voor. Je plant de overleggen en verzorgt de verslaglegging van deze bijeenkomsten. Je houdt het overzicht op de administratieve werkzaamheden rond de voortgang en hebt daarbij een signalerende rol richting de teamleiding. Je vult en beheert de informatiesystemen. Daarnaast verzorg je voor het team alle voorkomende administratieve/secretariële werkzaamheden.

Je hebt organisatietalent en ervaring in het notuleren van zowel grote als kleine bijeenkomsten. Je hebt administratieve ervaring en bent in staat om werkprocessen snel te doorgronden. Je bent een kei in het organiseren en notuleren van complexe vergaderingen. Je bent klantgericht en werkt gestructureerd en accuraat. Je bent in staat zelf invulling te geven aan de ondersteuningsbehoefte van de projectleiders/teamleiding. Je hebt bewezen affiniteit met en werkervaring in het beleidsveld ‘veiligheid’.

Functie eisen

Wat neem je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als administratief secretarieel medewerker;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen een gemeente bij een afdeling veiligheid;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het notuleren bij complexe overleggen in zowel kleine als grote gezelschappen;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het verwerken van informatie in backofficeprogramma’s, zoals PGA-x, CRM, SquitXO.

Bedrijfsprofiel

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

De gemeentelijke organisatie is informeel en ambitieus. Met circa 550 medewerkers wordt gewerkt aan een toekomstbestendige en bedrijvige stad. Het prachtige, moderne en lichte Stadshuis staat in het levendige centrum van Nieuwegein met volop winkels in de buurt.

De lijnen in de organisatie zijn kort, er is een informele werksfeer en er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatief. De bedoeling van de organisatie is om bij te dragen aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving. De organisatiefilosofie kent de volgende uitgangspunten:

 • Wij werken vanuit de bedoeling.
 • Wij zijn één organisatie.
 • Wij vertonen eigenaarschap.

Sluitingsdatum

Sluitingsdatum 1 oktober 2021

Lieu

Nieuwegein

Date de publication

20.08.2021

Personne à contacter

Pinontoan

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Copyright © 2021 Solveo   |  S'inscrire   |  Mot de passe oublié
Solveo utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.