Portal Solveo
Close
Inloggen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Samen met Solveo vind jij jouw ideale match!

Samen met jou gaan wij op zoek naar jouw talent en hoe jij dat het beste tot uiting kan brengen. Dit doen wij met een enthousiast team van medewerkers met veel expertise en ervaring in de arbeidsbemiddeling. Onze eerste stap begint met een persoonlijk intake gesprek, vervolgens gaan wij op basis van jouw ambities, wensen en eisen op zoek naar de beste match. En die match gaan wij vinden! Geen twijfel over mogelijk. We doen dit al heel lang en weten welke paden wij hiervoor moeten bewandelen.

Bij Solveo hebben wij een ruim en divers aanbod aan vacatures. Je kan op onze website gemakkelijk zoeken en filteren op basis van jouw wensen en eisen. Ook is het mogelijk om een 'job search agent' aan te maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Op deze wijze krijg je direct een e-mail als er nieuwe vacatures zijn die passen bij jouw profiel, wensen en eisen. Heel eenvoudig en snel geregeld.

Uiteraard willen wij je graag helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Maak online je profiel aan via onze portal en wij gaan vrijblijvend samen met jou op zoek. Ben je nog niet helemaal zeker hoe je jouw talent wil inzetten? Door middel van diverse testen, een goed gesprek en persoonlijk advies komen wij daar samen achter. Zo heb je niet alleen nu wat aan onze diensten bij het vinden van een nieuwe baan, maar ook daarna gedurende jouw verdere carrière kan je hier gebruik van maken en op terugvallen.

Online je profiel aanmaken

Copyright © 2023 Solveo   |  Sitemap   |  Privacy Policy en Cookie Statement
Solveo gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.